Wegens uitbreiding zoeken wij een:

Veldwerker bodemonderzoek (m/v)

 

Functieprofiel:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een leuke werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een (ervaren) veldwerker bodemonderzoek.

De werkzaamheden vinden (zelfstandig) plaats door heel Nederland en bestaan o.a. uit het verrichten van handboringen, classificeren van grond, bemonsteren van grond en grondwater en het invoeren van gegevens in een iPad/iPhone. De werkzaamheden op kantoor bestaan o.a. uit werkvoorbereiding, werkoverdracht en het uitwerken van tekeningen.

Functiecriteria:

  • Affiniteit hebt met bodem en milieu en dat je flexibel bent ingesteld;
  • Je bent gecertificeerd (geweest) voor veldwerk conform protocol 2001, 2002 en 2018;
  • Je bent in het bezit van een MBO-opleiding op het gebied van civiele-, milieu- of cultuurtechniek of procestechnologie (of vergelijkbaar werk- en denkniveau);
  • Ondernemend, gemotiveerd en een flexibele instelling.

Het is een pré als je:

  • In het bezit bent van rijbewijs BE;
  • In het bezit bent van VCA-certificaat;
  • In het bezit bent van een DLP-certificaat.

Het spreekt je aan om zowel zelfstandig als in een team buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit verwachten wij een nauwkeurige werkwijze, waarbij goede communicatie als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent in je functie als veldmedewerker bodemonderzoek een visitekaartje voor ons bedrijf. Wij verwachten daarom een vriendelijk en representatief voorkomen.

Sollicitatie:

Zie jij jezelf helemaal in deze functie? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met curriculum vitae naar info@montferlandmilieu.nl t.a.v. personeelszaken.